Logostempel

Artikel 1 van 1
€ 29,50 (inclusief 21% btw)

Laat  door Jufz een originele, persoonlijke logostempel maken! Superleuk en natuurlijk erg handig om de naam van je (web) shop achter te laten op bijvoorbeeld je producten en enveloppen die je verstuurd.

Hoe gaan we aan de slag:
* Je stuurt naar ons een bestandje met het logo waar je een stempel van wilt laten maken.(Het lieft in zwart/ wit en JPEG formaat, kleine details zijn helaas niet mogelijk. Mocht je twijfelen, dan kun je het logo altijd naar ons mailen, dan kunnen wij het bekijken)
Je kunt kiezen uit 2 verschillende groottes:
* Medium logostempel;  Deze heeft een grootte van maximaal 5,5 cm x 4 cm.
* Large logostempel; Deze stempel heeft een grootte van maximaal 9,5 cm x 6 cm.

We mailen je wanneer het logo geschikt is en laten je zien met welk bestandje we aan het werk gaan. Na goedkeuring en ontvangst van betaling gaan we voor je aan de slag.

Specificaties
De stempel wordt handgemaakt, maar niet gegutst. M.b.v. een belichter wordt de stempel gemaakt, zo ontstaat er een polymeer stempel. De stempel wordt bevestigd op foam en dan op een houtje geplakt.                    

Onderhoud

Om de stempel zo lang mogelijk mooi te houden, kun je de stempel het beste bewaren op een donkere plaats. Stempel de stempel na elk gebruik 'schoon' tot het geen inkt meer afgeeft. Mocht er na enige tijd veel opgedroogd inkt op de stempel achterblijven, kun je het voorzichtig schoonmaken met een babydoekje.

Stempel advies                                                                                   

Wij verkopen kwalitatief goede stempelkussens  van het merk Versacraft die een mooie afdruk maken op papier, maar ook op andere ondergronden.

Stempel de inkt op de stempel zelf, waarbij je de stempel zelf naar boven gericht hebt en het stempelkussen op de stempel drukt. Zo kun je goed zien waar de inkt op de stempel komt.
 

© 2015 - 2020 jufz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel